Van Amerongen naar BunnikVan Amerongen naar Bunnik

Na ruim 18 jaar gevestigd te zijn geweest in Amerongen, openen wij in het najaar van 2021 ons nieuwe hoofdkantoor in Bunnik. Het pand is direct gelegen aan de A12 en biedt uitzicht op de Kromme Rijn. Naast kantoren, openen we hier ook een b2b-showroom én een brand store voor consumenten.

Inspireren & ontmoeten

De nieuwe locatie aan de Rumpsterweg, het voormalig pand van woonwinkel Het Kabinet, past perfect bij de ambities van Essenza Home om een creatieve en inspirerende hub te worden op het gebied van interieur en lifestyle. Eigenaar Roeland Smits vertelt: “We zien het niet zozeer als een kantoor, maar meer als een centrale ontmoetingsplek waar design, consument en retail samenkomen. Deze grote ruimte biedt ons de kans om alles te combineren, maar ook om verschillende concepten en ideeën te testen.” Rosalie Smits, Head of Channels bij Essenza Home vult aan: “Het wordt een plek waar we zowel onze B2B- als B2C-klanten de ultieme Essenza Home experience kunnen bieden en waar we al onze collecties kunnen laten zien. Ook hebben we hier voor onze medewerkers een inspirerende werkomgeving gecreëerd die goed bereikbaar is met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Zo verminderen we het woon-werkverkeer en daarmee ook onze ecologische footprint.”

“Een centrale ontmoetingsplek waar design, consument en retail samenkomen„ 

Familiegevoel voorop

Het voormalig pand van woonwinkel het Kabinet is maar liefst 2500 m2 groot en vanaf begin mei 2021 in handen van Essenza Home. Beide organisaties zijn familiebedrijven en toen de eigenaren eind 2019 bij toeval met elkaar in contact kwamen, was er direct een klik en de overeenkomst snel gesloten. Het Kabinet is sinds enkele maanden alleen nog gevestigd in het grote glazen pand aan de overkant van de Rumpsterweg.

Van Amerongen naar BunnikVan Amerongen naar Bunnik

Het nieuwe werken

Het nieuwe kantoor is zo ingericht dat er uitstekend op de nieuwe manier gewerkt kan worden. Of dit nu fysiek is, digitaal of hybride. We hebben een moderne werkomgeving gecreëerd met een transparante uitstraling en een diversiteit aan werkplekken voor onze werknemers op kantoor. We faciliteren high end techniek in combinatie met een inspirerende werkomgeving voor een optimale uitvoering van the new way of working.

 

Over Essenza Home 

Essenza Home ontwerpt, produceert én distribueert al bijna 60 jaar stijlvolle producten voor verschillende interieurstijlen. De rijke home & living collectie bestaat onder andere uit luxe bed- en badtextiel, woonaccessoires, servies en homewear. Het diverse aanbod van merken staat voor verschillende (woon)stijlen en smaakvoorkeuren. Zo kan iedereen van zijn huis een thuis maken. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Je thuis voelen.

Het bedrijf is in 1961 opgericht door meneer van Es (Van Es Bed- en Badmode) en werd in 1994 overgenomen door Roeland Smits. Inmiddels is ook de tweede generatie van de familie Smits werkzaam in het bedrijf, dochters Floor en Rosalie. Met een hoofdkantoor centraal gelegen in Bunnik en een logistiek centrum in Borken (Duitsland) bedient Essenza Home de complete Europese markt. 


Nieuw adres:
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
The Netherlands


Contactgegevens voor de redactie:
ESSENZA HOME
0343-44 21 44
press@essenzahome.nl 

Samen creëren en delenSamen creëren en delen